Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość a...4

Witam. Mam 27 lat. Od kilku miesięcy czuję się osłabiona, senna. Mam nieregularne miesiączki. Jestem ciągle rozdrażniona. Od roku czasu zmagam się z pokrzywką demograficzną. Kilka dni temu wykonałam kilka badań. Mam podwyższone leukocyty -11.76 (norma 3,98-10,04), cholesterol całkowity- 229 (norma 115-190), Żelazo-222 (norma 50-170), anty TPO - 14,43 (norma 0,0-5,61), antyTG -577,03 (norma 0,0-4,11). Natomiast TSH 1,594 (norma 0,350-4,940), FT3 - 2,85 (norma 1,88-3,18), FT4 1,21 (norma 0,70-1,48) są w normie. Wykonałam również USG Tarczycy, z którego wynika, że jej objętość wynosi 13,3 ml oraz widoczne są torbiele wielkości do 3mm. Czy te wyniki wymagają wizyty u specjalisty?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Maksymalnie dozwolone są tylko 75 emotikony.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...