Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...

Rekomendowane odpowiedzi

Większośc ksiązek Kinga jest fajna, podobnie jak filmy kręcone na podstawie książek, np. Christine czy Misery - klasyka!

http://www.ticker.7910.org/an1cMls0g411100MTAwNDcxNGx8MzU1NjZqbGF8aW4gbG92ZQ.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

noooo kink i mastertoon są genialni mnie sie podobalo dziecko ciemnosci akcja dzieje sie w polsce w warszawie o potworze w kanalach polecam, a jesli chodzi o literature dla kobit to polecam tatiane polakowe smak lodowego pocałunku czy eksluzywny maczo

http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=601651b7128e8c5ce.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jadę dzisiaj do krakowa, i szczerze tak mi się nie chce że szok....

Nigdy więcej nie patrz na mnie takim wzrokiem
Nigdy więcej nie podnoś na mnie głosu
Nigdy więcej nie zatruwaj słów gorycz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj... wróciłam i nie żałuje. Ja nie lubię przygotowań do podróżyu, potem to już chcę gdzieś jechać. Ale nie znoszę się pakować.

Nigdy więcej nie patrz na mnie takim wzrokiem
Nigdy więcej nie podnoś na mnie głosu
Nigdy więcej nie zatruwaj słów gorycz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i ten stres ze albo cos zapomne albo zostawie albo zgubie albo nie ten wagon nie ten pociag itp ja mam wiecej stresu niz to warte

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Gwieździsta

ja tam lubię podróżować:) Uwielbiam ten dreszczyk emocji:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez ale zalezy kiedy - na swieta do tesciow nie lubie podrozowac aczkolwiek ich personalnie lubie, a jak tam wasze przygotowania na swieta?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Daffne

nie pieklas nigdy cycków murzynki? to takie ciasto mozesz robic oddzielnie jak poaczki ktore wygladaja jak cycki albo normalnie pieczesz na blasze i na gorze przyozdabiasz "cyckami" :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość efciak

ja nie lubie piec tego ciasta nie wychodzi mi zbyt dobrze, ale jesc lubie wiec czesto kupuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość LampaBłyskowa

Cześć wam! Dziś przyszedł do mnie wreszcie nowy fonik! A właściwie prawie nowy, bo używany miesiąc (pewnej osobie już się znudził i kupiłam) hehe.
No i jestem zła, bo nie działa mi lampa błyskowa, a tak go chwalą, że GT-S5610 jest taki dobry, bo ma duży wyświetlacz, dobry aparat, bo 5-kę i lampę błyskową. A ja, kurcze, nie mogę jej uaktywnić. Jest znaczek lampy (powinno się ustawiać tak, jak w moim poprzednim samsungu), ale ten znak jest taki zaciemniony, jednym słowem nieaktywny i nie wiem co jest? To nie jest zepsute tylko po prostu nieaktywne. Nie mogę znaleźć w necie nic na ten temat, czytałam instrukcję i też nic nie znalazłam, grzebałam w ustawieniach i nic. POMÓŻCIE PROSZĘ! Zależało mi bardzo na tej lampie, bo w poprzednim miałam i wychodziły świetne fotki, a bez lampy to nawet nie wiem jak dobry aparat nie zrobi dobrego zdjęcia. A i przepraszam, że tu zakładam wątek, ale nie było gdzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to może zanieś do serwisu i się zapytaj co jest nie tak z tą lampą. Tu masz stronkę samsunga z Twoim modelem, może tam coś będzie napisane na ten temat: Samsung

A dragon whisper her name,
on the east.
You win, or you die.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak wam dzien mija? ja jestem podenerwowana co innego mialo byc a co innego wyszlo w dodatku mam dosc sprzatania ciagle sie sprzata i sprzata a najdzie sobota i dawaj to samo ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

proszę was wczoraj umyłam wszystkie okna... dzisiaj mam takie zakwasy że lepiej nie mówić

Okropne jest to, że nie można ani żyć z kobietami, ani bez nich. George Gordon Byron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie cierpie myc okien kazdy myje inaczej a to papierem a to woda z plynem do naczyn ja kupowalam spryskiwacze to smugi robily wiec jestem na etapie testowania coraz nowszych a okna mam od ulicy wiec musze je myc czesto :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz było ciepło a tu znowu jest zimno, buuuuuuuuu kiedy wreszcie przyjdzie ta wiosna, moze i ta zmiana czasu dla wielu osob jest uciazliwa ale dobrze ze zmienilismy te zegary teraz bedzie widno o 19 :)

"Kiedy jest smutno, kocha się zachody słońca..."Mały Ksi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi