Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość m...o

Witam. Jestem kobieta, wiek 34 lata, wzrost 1.72. Waga od roku bardzo wzrosla. Z 75kg( to jest moja srednia waga, pomiedzy 69- 75) na 92kg. W 2016 wykryto u mnie subkliniczna niedoczynnosc tarczycy. Dopiero, gdy TSH wyniosloponad4 lekarz zdecydowal sie na letrox. Zazywam od roku na dzien dzisiejszy 125 co wieczor. Obecne wyniki TSH 1.95 (0.27- 4.2), ft4 1, 45 (0.93- 1.71), ft3 3.03 (2.02- 4.43). Krzywa cukrowa 75g na czczo 85mg/dl, po 60min 68, a po 120min 65mg/dl. Otoz moj problem polega na tym, ze nie moge w ogole schudnac, ciagle jestem glodna, po obiedzie do godziny robie sie glodna. Ruszam sie, biegam, nie jem niepotrzebnych slodyczy, przestrzegam diety. I nic. Slyszalam, ze po letroxie troche powinno mi ubyc, ale mi nic nie ubywa. Bardzo mnie to martwi. Jakis miesiac temu wykupilam lek Mysimba, ale przestalam go brac, bo okropnie sie czulam. Mialam tez Siofor od endokrynolog, dawka 750, ale chcialo mi sie spac w koncu zemdlalam na ulicy. Nie wiem juz co mam robic. Pozdrawiam, Malgorzata.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Maksymalnie dozwolone są tylko 75 emotikony.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...