Skocz do zawartości
Forum

Sucha pieczeń rzymska


7anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Wszelkie mięso najlepiej piec w piekarniku w jakieś formie czy brytfannie ,przykryte folią aluminiową w 200st.C,ok. 2 godz.,pod koniec odkryć ,żeby się zrumieniło,przy czym w trakcie nie trzeba podlewać wodą,

mięsa tłuste dobrze piecze się w rękawie,bo ładnie wytopi się tłuszcz.

Ja nie bardzo rozumiem...odlewałaś ,zamiast dolewać i się dziwisz ,że mięso wyszło suche...

Szanuj zdanie innych...

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...