Skocz do zawartości
Forum

Pieczenie pieczeni z mięsa mielonego


Gość Tunezja

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobiłam dzisiaj pieczeń z mięsa mielonego. I po raz kolejny połowa pieczeni została w foremce... Foremkę przed włożeniem pieczeni natłuściłam, obsypałam bułką tartą, po wyjęciu z piekarnika zostawiłam aby stężała, potem obkoiłam brzegi nożem, i wraz połowa ładnie wyszła a połowa została.... Czy tylko mnie się tak robi? Co jeszcze mogę zrobić aby to wyszło w całosci z foremki a nie połowa?

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...