Skocz do zawartości
Forum

Blat do baru sushi


Gość rolms

Rekomendowane odpowiedzi

Stal nierdzewna będzie tutaj o wiele lepszy wyborem. Blatu drewnianego nie mogę Ci tutaj polecić z kilku względów. Jak najbardziej  masz rację będzie się odkształcał po dłuższym użytkowaniu i wchłaniał wilgoć. Po drugie bezpośrednio z nim będzie miała kontakt żywność, a w przypadku sushi nie rzadko będzie to surowe mięso,co niestety ale niesie ze sobą ryzyko rozwoju drobnoustrojów. Sam bym na pewno tego nie ryzykował.

Ze swojej strony polecam kontakt z nimi:

https://www.goga-gastro.pl/

Na miejscu powinni Ci doradzic jakie meble do baru wybrac. 

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...