Skocz do zawartości
Forum

Kuchnia do gastronomii gazowa czy elektryczna


Gość Pastarka

Rekomendowane odpowiedzi

Na tej stronie jest porównanie tych dwóch rodzajów kuchenek:
https://www.goga-gastro.pl/blog/kuchnia-do-gastronomii-gazowa-czy-elektryczna.html
Poczytaj sobie. Musisz samodzielnie przekalkulować jakie sa Twoje potrzeby bo każde rozwiazanie ma swoje plusy oraz minusy. Gaz jest zdecydowanie tańszy niż energia elektryczna. Kiedy dodatkowo inwestuje się w kuchnie z piekarnikiem należy liczyć się ze znacznym wzrostem wydatków.

Z drugiej strony kuchnia elektryczna również ma swoje zalety. Jest po pierwsze bezpieczna dla pracowników, po drugie nie trzeba doprowadzać gazu, po trzecie łatwa do czyszczenia.

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...