Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum WP abcZdrowie ×
Forum

Prowadzenie bufetu w szpitalu


Gość Moonlingh

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Moonlingh

Witam

Jakie macie doświadczenie w działalności prowadzenia bufetu w szpitalu???

Mam możliwość zorganizowania takiego miejsca w szpitalu prywatnym (mogę serwować dania obiadowe, kanapki, sałatki, kawka itd Miejsce z kilkoma stolikami do konsumpcji)

Proszę o kilka cennych wskazówek na co zwrócić uwagę, jakie są +/- takiej gastronomii.

Odnośnik do komentarza

Na pewno musisz uwzględnić wszystkie podstawowe diety. Żeby było coś lekkostrawnego coś dla cukrzyków, coś bez tłuszczu itd. Musisz tez wydawać szybko posiłki studenci i lekarze nie mają dużo czasu na czekanie na dania więc polecam na zapleczu bemary z najbardziej chodliwymi potrawami albo w ogóle zrobic codziennie inne dania w bemarach.

W sprawie wyposazenia polecam kontakt z nimi https://www.kaletagroup.pl/przemyslowe-instalacje-chlodnicze Firma oferuje profesjonalne wyposazenie chłodnicze oraz gastronomiczne. 

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...