Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Gość Elizjum

Jakie macie zwierzaki w domu?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Elizjum

Hej jakie macie zwierzęta w domu :) Ja mam 2 koty i psa. Wszystkie znajdy :) Ale o dziwo grzcznie razem egzystują, nawet zbóje czasem współpracują żeby odemnie coś wycyganić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Margotkaa

Ja mam rybki :) Może nie mozna się do nich przytulić ani pogłaskać ale też dają wiele satysfakcji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam psa :) jednego, kochanego piesa :) Jest mały, kundelek, wzięłam od sąsiadki jak jej się suczka oszczeniła. Kolor rudy, choć ciężko tak do końca stwierdzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja namawiam chłopaka na szynszyla :) ale jakoś mi nie idzie namawianie go

Somewhere over the rainbow
Skies are blue
And the dreams that you dare to dream
Really do come true

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość malinkaa1

teraz mam tylko pieska. parę lat temu w domu przebywały jednocześnie: pies, szczur, rybki i mysz. nie polecam takiego mixa ;) za dużo obowiązków, szczególnie gdy wszystko nagle spada na jedną głowę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

austeria
niestety, nie mam zwierzątka :( prowadzę dość niestabilny tryb życia. ale już wnet to się zmieni i będę miała albo kotka, albo burunduczka :)

a co to burunduczka?

Żyj tak, żeby twoim przyjacielom zrobiło się smutno gdy umrzesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

austeria
niestety, nie mam zwierzątka :( prowadzę dość niestabilny tryb życia. ale już wnet to się zmieni i będę miała albo kotka, albo burunduczka :)

Kotka, ktoka, kooooootkaaaaaaa! :))))
A moja siostra pewnie by była za wiewiórą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

franca
austeria

Kotka, ktoka, kooooootkaaaaaaa! :))))
A moja siostra pewnie by była za wiewiórą.

Chyba jednak pozostaniemy przy wiewiórce, bo mój mąż boi się, że jak gdzieś pojedziemy to nam kizior obsra mieszkanie (kot sąsiadki tak robi)... ;)) a szkoda.. ale jak będziemy mieli kiedyś domek to już na tysiąc procent będzie kotuś, albo nawet więcej :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reszkaa
ja bym chciała mieć taką wiewiurkę :) Ale jak patrzyłam na ceny to kosztuje całkiem sporo

no niestety kosztuje.. sama wiewiórka i woliera to całkiem sporo jak na takiego malucha, ale cóż zrobić.. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś jak byłem młodszy to miałem następujące zwierzaki: psa, rybki, królika, świnkę morską, wiewiórkę ziemną.
Obecnie nie mam żadnego zwierzaka i nie mam zamiaru kupować jakiegoś zwierzaka.Trzeba mieć na to czas, a ja nie mam czasu ani ochoty.
Chyba, że jakąś roślinkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Andy30
Kiedyś jak byłem młodszy to miałem następujące zwierzaki: psa, rybki, królika, świnkę morską, wiewiórkę ziemną.

Ale fajnie..:) A wszystkie naraz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ojeeeej, jaki śmieeeeszny...:))))) Śmiesznie przepycha tą swoją słodką główkę przez ten walec...;) Jak on się tam dostał?? Przecież to wisi na chyba niemałej wysokości, jest małe i niestabilne...
Dzięki! :))

austeria

bo mój mąż boi się, że jak gdzieś pojedziemy to nam kizior obsra mieszkanie (kot sąsiadki tak robi)... ;))

Hahahaha!! :DDD On tak dokładnie mówi, że "Kizior obsra mieszkanie"? Hihihi...;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi