Skocz do zawartości
Forum

Zdrowe ryby a niezdrowa panga


Gość werka

Rekomendowane odpowiedzi

RockBaby
oj ale karp śmierdzi mułem.

Wystarczy że dzwonka karpia zamoczysz w kefirze lub maślance na godzinkę przed peklowaniem. Po godzinie karpika przepłukać posolić popieprzyć dodać cytrynę troszkę cebulki liść laurowy i ziele angielskie i na kilka godzin do lodówki. Gwarantuję piękny aromat przy pieczeniu. I smak boskiego, polskiego karpia. Smacznego !!!

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...