Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość m...4

Witam, odebrałam wyniki badań morfologii. WBC 5.31 (3.50-10.00) HGB 8.13 (6.80-10.50 HCT 0.392 ( 0.350-0.490) RBC 4.68 (3.80-5.50) PLT 203 ( 150-450) PCT 0.003 (0.001-0.005) MCV 83.8 (77.0-97.0) MCH 1.7 (1.6-2.1) MCHC 20.7 (19.8 - 22.8) MPV 12.2 (8.0-15.0) PDW 23.2 (10.0-22.0) ZA DUŻO RDWcv 11.6 (10.0-17.0) %LYM 57.50 (18.00-45.00) ZA DUŻO %MON 10.10 (4.00-12.00) %NEU 27.80 (40.00-73.00) ZA MAŁO %EOS 2.80 (0.50-7.00) %BAS 1.8 (0.0-2.0) %LIC 0.30 (0.00-1.00)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość mgmg

slaba odpornosc, ale powtorz badania za miesiac z tzw. rozmazem recznym

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Maksymalnie dozwolone są tylko 75 emotikony.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...