Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
O.N.A.

Wyniki badań Tarczyca

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam objawy podobne do niedoczynności tarczycy jak wypadanie włosów, sucha skóra na głowie (łupież) , brak energii, problem z koncentracją. Ponadto mam guzy na tarczycy lite, największy ponad 6 mm, reszta mniejsze  . Rozmiar tarczycy w normie.  Moje ostatnie wyniki z krwi TSH- 1,054 norma (0,55-4,78) FT3- 3,26 norma (2,3-4,2) FT4-1,15 norma (0,89-1,76) Proszę o interpretację wyników.

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość ka-wa

Leczysz niedoczynność? Jeśli tak, to ostatnie wyniki o niczym nie mówią, choć sama widzisz, że są w normie. 

Interpretacja i dlagnoza należy do endokrynologa. 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość Asia

Masz wyniki tarczycy w normie,a czy robilas tez badania anty-TPO,oraz anty-TG?I co powiedzial lekarz na te guzki?Bylas u endokrynologa?

Twoje objawy moga miec tez inne przyczyny.Sprawdz sobie poziom zelaza,wtaminy D,oraz B12.

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość Wik

Guzy za pół roku zejdą z urządzeniem GESP1. Mój mail 3000000vik@gmail.com

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Maksymalnie dozwolone są tylko 75 emotikony.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...