Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość m...5

Dzień dobry Chciałam prosić o interpretacje wyników badań ponieważ wizyta u mojego endokrynologa dopiero w kwietniu . Od roku leczę się na insulinooporność wyniki glukozy i insuliny są następujące glukoza 92 norma 60-99 a insulina 27,11 przy normie 2,6-24,9 biorę glukophage 1000 3 razy dziennie . Wyniki hormonów tarczycy : Anty TG -19,1 norma <115 Anty TPO -36,5 norma <34 , TSH- 4,08 norma 0,27- 4,2 FT4-1,31 norma 0,93-1,7. Co te wyniki mogą znaczyć i czy będą potrzebne leki ? I jeszcze jedno czy przy takich wynikach Badań mogę brać Clostylbegyd na stymulacje owulacji . Uprzejmie proszę o odpowiedź z góry dziękuje.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Maksymalnie dozwolone są tylko 75 emotikony.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...