Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość d...b

Witam. Chciałbym skonsultować wyniki morfologii mojego synka, w styczniu kończy 4 lata... wbc c30 - 3.45 x10^3/uL rbc c02 - 4,64 x10^6/uL hgb - 12,2 g/dl hct - 35,2% mcv - 75,9fL microR - 9,6% macroR - 4,0% mch - 26,3pg mchc - 34,7g/dl rdw-cv - 13,1% rdw-sd - 35,4fl plt - 266,0 x10^3/uL pdw - 12,9 fl mpv - 10,8 fl p-lcr - 31,7% pct - 0,29% neut% - 34,7 % eos% - 3,8% baso% - 0,9% mono% - 7,8% lym% - 52,8% ig% - 0,0% neut - 1,2 x10^3/ul eos - 0,13 x10^3/ul baso - 0,03 x10^3/ul mono - 0,27 x10^3/ul lym - 1,82 x10^3/ul ig - 0,0 x10^3/ul nrbc 0,00 10^3ul nrbc% - 0,00 % neut-ri - 48,2fl neut-gi - 147,6 si as-lymp - 0,0 x10^3/ul as-lymp% - 0,0% re-lymp - 0,07 x10^3/ul fosforan niorganiczny l23 - 5,2 mg/dl wapń O77 - 2,41 mmol/l żelazo O95 - 136,32 ug/dl Dodam, że całą rodziną przeszliśmy covid 19 a syn jest 4 dni po zakończeniu kwarantanny, dodatkowo jest niejadkiem...je może 5 produktów/dań żadnych owoców i warzyw... z góry dziękuję za pomoc Damian

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Maksymalnie dozwolone są tylko 75 emotikony.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...