Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Gość Angelika

Badania krwi tezyczka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Angelika

Od kilku miesięcy odczuwam senność zmęczenie mrowienia w stopach dłoniach na twarzy najbardziej w granicach nosa i ust.do tego dochodzi pieczenie.zdarza się przyspieszone bicie serca kołatanie.drzenie miesni i skurcze uczucie świętych nabrzmialych miesni.zaburzenia 
 pamięci.czasem bol i pieczenie nad lopatkami.objawy nasilaja sie przed okresem.przeswietlenie kręgosłupa ledzwiowego nic nie wykazało.proba tezyczkowa dodatnia .neurolog zapisał calperos x1 Vigantoletten x1 neurovit  x1 narazie bez poprawy.badania Wit b12 -247 norma /187-883/magnez 1.90 /1.80-2.60/żelazo 66.00/37.00-145.00/glukoza98.00/75-115/cholesterol ldl130 /0-135/cholesterol hdl64.00/35-60/cholesterol calkowity220 /0.00-199.00 i 200.00-239.00/Alat 15.00/0.00-32.00/trojglicerydy131/0.00-150.00/Ast 16.00/0.00-31.00/jonogram Na143.30/135.00-148.00 K4.17/3.50-4.50/Co 99.60/98.00-107.00 Tsh 1.66/0.35-4.49. Jakie badania powinnam zrobić jeszcze .do jakiego lekarza się z tym udać. Sama nie wiem co dalej począć z tym .

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Maksymalnie dozwolone są tylko 75 emotikony.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...