Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość p...1

Witam serdecznie. Ostatnio bardzo wypadają mi włosy, mam suchą skórę i przybieram na wadze. Wykonałam badania krwi i otrzymałam wyniki: TSH - 6,620ulU/ml ( powyżej normy) FT3 - 3,22 pg/ml FT4 - 1,04 ng/dl any TPO- 29,95 IU/ml anty TG- 15,74 IU/ml ferrytyna - 36 ng/ml Wit D3 - 21,30 ng/ml ( poniżej normy) Mam w związku z tym pytanie. Czy jest już wskazane przyjmowanie leków na tarczyce? i czy to już mogą być początki Hashimoto? Kobieta lat 39 z nadwagą.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość mgmg

na pewno trzeba sie zglosic do lekarza ze wzgledu na wysokie tsh

byc moze trzeba bedzie przyjmowac leki

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Maksymalnie dozwolone są tylko 75 emotikony.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...