Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość k...z

witam , dwa miesiace temu robiłam sobie badania na tsh,ft3 i ft4 poniewaz słabo sie czułam, wypadaja mi włosy jestem senna , zmiany nastroju nieregularne miesiaczki . wiec postanowilam zrobic badanie i wyszlo tak tsh 0,75 (0,35-4,94) ft3 4,91 ( 2,63-5,7) ft4 12,47 (9-19) dzisiaj powtorzyłam badania poniewaz od miesiaca nie pojawila sie miesiaczka a nie jestem w ciązy i wyszły one tak tsh 1,69 (0,35-4,94) ft3 5,19 (2,63-5,7) ft4 12,33 (9-19) czy powinnam isc z tym do lekarza czy wyniki sa wporzadku

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Maksymalnie dozwolone są tylko 75 emotikony.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...