Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość e...6

Witam, proszę o interpretację wyników.Z góry dziękuję TSH 1,978 (0,350-4,940) Ft3 4,72 (2.89-4,88)91,96% Ft4 0,97 (0,70-1,48)34,62% . Czy rozbieżność między ft 3 do ft 4 i niski poziom ft 4 może oznaczać niedoczynność? FSH 3,79mIU/ml Faza folikularna 3,03-8,08 Środek cyklu 2,55-16,69 Faza lutealna 1,38-5,47 Po menopauzie 26,72-133,41 Lh 4,11 mlU/ml Faza folikularna 1,80-11.78 Szczyt w środku cyklu 7,59-89,08 Faza lutealna 0,56-14,00 Po menopauzie bez hormonalnej terapii zastępczej 5,16-61,99 Progesteron 0,71 ng/ml Faza folikularna poniżej 0,1-0,3 Faza lutealna 1,2-15.9 Po menopauzie 0,1-0,2 DHEA-SO4. 391,20. ng/dl ( 95,80-511,70) Testosteron 32,05 ng/dl (13,84-53,35) Objawy: trądzik, wypadanie włosów, niska temp, ciała, zimne stopy ręce, nerwowość, nie regularne cykle ponad 40 dni, skąpe miesiączki.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Maksymalnie dozwolone są tylko 75 emotikony.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...