Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Gość Stefen

Dziwne objawy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Stefen

Witam . Mam pytanie czy helicobacter pylorii może dawać takie dziwne objawy jak pulsowanie w klatce piersiowej lub nasilanie astmy ? Dodam że mam astmę i lecze się lekiem fostex. Od 3 tygodnie budzę się w nocy o 3-4 na oddanie stolcu , wybudza mnie poorostu i zaczyna mi bić szybko serce i muszę szybko do ubikacji do tego nie raz dochodzą drgawki po oddaniu stolca wszystko do godziny przechodzi . Nie wiem czy jestem już taki znerwicowany , ciągle boje się że coś jest nie tak z moim sercem bo gdy leżę bije mocno ale nie szybko , miałem EKG nie wyszła żadna arytmia ani bloki w sercu czy to może być nerwica ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem, szczególna wrażliwość na stan swojego zdrowia plus objawy somatyczne mogą wskazywać na zaburzenia nerwicowe. Należałoby jednak wykluczyć inne przyczyny ze strony ciała. Odsyłam dlatego do lekarza, ponieważ przez Internet nie da się postawić diagnozy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie samo regularne kontrolowanie się jest bardzo ważne i gdy jeszcze chodzi o diagnozowanie arytmii to także dobrze jest mieć zawsze przy sobie przenośne EKG. W każdym razie bez żadnego problemu zawsze możemy je znaleźć na stronie https://arytmiaserca.pl/ i ja jestem zdania, że warto się w nie zaopatrzyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi