Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Gość m...l

Wynik badań hormonalnych do analizy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość m...l

Witam, Proszę o interpretację moich wyników TSH: 2,750 (zakres 0,270 - 4,200), FT3: 2,45 (zakres 2,00 - 4,40), FT4: 1,05 (zakres 0,93 -1,70), ATPO: 282,2 (zakres <34,0), ATG: 19,00 (zakres <115,00). Czy te wyniki są dobre czy też wskazują na niedoczynność tarczycy i czy jest konieczna wizyta u endokrynologa? Czy mam się czym martwić? Proszę o szybką odpowiedź. Dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Maksymalnie dozwolone są tylko 75 emotikony.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...