Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Gość kejtik

Dj czy zespół?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość solino
Osobiście nie jestem wogóle zwolennikiem wesel ale jeśli juz to może lepeij jednak zespół, jakos tak bardziej swojsko na weselu się ich słucha:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ciekawa99
Oczywiście, że zespół, najlepsza muzyka jest przecież na żywo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość chillout
Małe wesele- dj wystarczy, duże wesele- lepszy zespół, wesele gigant- orkiestra:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U nas był zespół. Grali wszystko na żywo. Zgadzam się jednak z tym, że wybierając kapelę na wesele, lepiej mieć jakąś z polecenia albo którą się zna - w sensie słyszało na żywo, jak grają i śpiewają, by potem nie być rozczarowanym. Nasz zespół spisał się na medal. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja chyba zbyt nowocześnie podchodzę do kwestii wesela i zdecydowanie wolałabym DJ'a... w zasadzie to głównie przez niepewność tych zespołów. ostatnio byłam na weselu, w którym muzycy byli po prostu straszni....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kwestia indywidualna, dla mnie DJ to może być w klubie, a na weselu tylko zespół, o ile jest oczywiście dobry :) ale za takich niestety trzeba też więcej zapłacić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdania w tej kwestii zawsze będą podzielone bo każdy ma trochę inne podejście do organizacji swojego wesela. Warto jednak poznać jak najwięcej opinii na ten temat gdyż tylko wtedy wyrobimy sobie własne zdanie. Odpowiednia oprawa muzyczna to kluczowy element każdego wesela i trudno z tym polemizować. Od naszego wyboru będzie zależało czy goście będą dobrze się bawili na parkiecie czy będą ziewali ze znudzenia. Szczerze powiedziawszy to uczestniczyłam w weselach gdzie grał DJ i wyglądało to raczej średnio. O wiele bardziej jest w stanie porwać ludzi zespół grający muzykę na żywo. Zresztą po to właśnie ludzie chodzą na koncerty, by poczuć emocje jakie jest w stanie przekazać im wokalista. Jeśli interesują Was zespoły weselne Zakopane to zorientujcie się w pierwszej kolejności jakie macie możliwości wyboru. W dobie internetu, bez problemu znajdziemy opinie na temat bardziej popularnych kapel 🙂

Edytowane przez evolve

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość dsd

Witam ja miałem tutaj  wesele Radom fajny hotel duża sala ale tylko DJ. Te kapele na weselach to biorą fortunę i do tego nie zawsze trzeźwi sa niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, że zespół 🙂 A najlepiej jeszcze taki który zna każdy. Na weselu musi się pojawić disco polo dlatego moja propozycja to Bayer Full, jak tak myślę kogo chciałabym na swoje wesele zaprosić to zdecydowanie ich. A nawet czytałam artykuł o tym, że na takich uroczystościach się chętnie pojawiają https://ciekawynews.pl/slub/uczyn-ten-dzien-wyjatkowym-bayer-full-gwiazda-twojego-wesela/ . 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Motra

Jak szukacie prestiżowego miejsca na firmę to polecam Optioffice biura serwisowane https://optioffice.pl/biura-serwisowane Atrakcyjne miejsce, parkingi przed, blisko metro tramwaje ,restauracje. Biurowiec z przyjazną wewnątrz przestrzenią ,kuchnią ,łazienką , umeblowanymi już gabinetami ,recepcją i szeroki zakres usług. Warto z nimi współpracować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi