Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...

Impotencja

Znaleziono 2 wyniki

  1. Witam , Miałem zlecone badania przez lekarza FSH 0,4 mlU/ml(1,5-12,4) LH 1,5 mUl/ml (1,5-8,6) testosteron 3,24 ng/ml(2,49-8,36) DEHASO4 76 ug/dl (88,9-427) PRL norma estradiol norma , progesteron poniżej 0,050 (0,050-0,149) w wywiadzie osłabione libido , impotencja , nadmierna potliwość tzw zimne poty , cukier na czczo 81 mg/dl,Czy to może być od takich wyników? Stwierdzona hipoglikemia reaktywna po pobycie w szpitalu. A drugie pytanie mam teraz zlecone leki Asmenol i Jovesto na alergie i czy one nie pogorszą jeszcze moich wyników i nie wywołaja impotencji?czy generują zaparcia ?
  2. Witam mam pytanie mam 26 lat chciałem skonsultować pewną sprawę miałem ostatnio robione robione wyniki cholesterolu LDL 100 HDL 70 trujglicerydy 75 cholesterol całkowity 185 mam problem z erekcja czy w tym wieku mogę zapaść na impotencję proszę o porady
×
×
  • Dodaj nową pozycję...