Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...

Artroza

Znaleziono 1 wynik

  1. MCV 77 fl (norma 79,4-94,8), MCH 25,1 pg (25,6-32,2), RDW-CV 16,8% (11,7-14,4), neutrofile 1,72 tys/µl (2,00-7,00) Bazofile 0,00 tys/µl (0,02-0,10), Neutrofile 35,4% (40,0-80,0), Limfocyty 51,4% (20,0-40,0) Eozynofile 7,0% (1,0-6,0). Pozostałe parametry morfologii krwi w normie. Nie wykryto pasożytów w krwi i kale. Krew utajona w kale - nieobecna. Nie mam alergii. Żelazo – 121,7 µg/dl (33,0-193,0). ANA 1 i ANA 2 – ujemne. Mam niedoczynność tarczycy (Letrox 100) TSH – 1,364. Miewam wzdęcia i zaparcia. Stwierdzono u mnie chorobę zwyrodnieniową stawów uogólnioną. Proszę o interpretację wyników.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...