Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...

A. P.

Użytkownik
  • Zawartość

    25
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralna

Personal Information

  • Płeć
    Kobieta
  • Miasto
    Warszawa

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

  1. Jestem w 12 tygodniu ciąży i bardzo się boję, że któregoś dnia mogę poronić, czy coś, do lekarza jestem zapisana dopiero na 17 stycznia, ale to tylko na cytologię, a na USG i test PAPP - A dopiero na 21 stycznia, jak byłam ostatnim razem na USG, to lekarz mi powiedział, że wygląda wszystko dobrze, tylko wykrył krwiaka podkosmówkowego, powiedział, że to jest często spotykane i nie ma się czym martwić, żebym po prostu brała leki i tyle, ale do wizyty jeszcze trochę czasu, jak mogę się do niej uspokoić i, czy jeżeli nie było np.: żadnego plamienia, to nie ma się czym martwić?
  2. Jestem w 12 tygodniu ciąży i bardzo się boję, że któregoś dnia mogę poronić, czy coś, do lekarza jestem zapisana dopiero na 17 stycznia, ale to tylko na cytologię, a na USG i test PAPP - A dopiero na 21 stycznia, jak byłam ostatnim razem na USG, to lekarz mi powiedział, że wygląda wszystko dobrze, tylko wykrył krwiaka podkosmówkowego, powiedział, że to jest często spotykane i nie ma się czym martwić, żebym po prostu brała leki i tyle, ale do wizyty jeszcze trochę czasu, jak mogę się do niej uspokoić i, czy jeżeli nie było np.: żadnego plamienia, to nie ma się czym martwić?
  3. Jestem w 12 tygodniu ciąży i bardzo się boję, że któregoś dnia mogę poronić, czy coś, do lekarza jestem zapisana dopiero na 17 stycznia, ale to tylko na cytologię, a na USG i test PAPP - A dopiero na 21 stycznia, jak byłam ostatnim razem na USG, to lekarz mi powiedział, że wygląda wszystko dobrze, tylko wykrył krwiaka podkosmówkowego, powiedział, że to jest często spotykane i nie ma się czym martwić, żebym po prostu brała leki i tyle, ale do wizyty jeszcze trochę czasu, jak mogę się do niej uspokoić i, czy jeżeli nie było np.: żadnego plamienia, to nie ma się czym martwić?
  4. Jestem w 12 tygodniu ciąży i bardzo się boję, że któregoś dnia mogę poronić, czy coś, do lekarza jestem zapisana dopiero na 17 stycznia, ale to tylko na cytologię, a na USG i test PAPP - A dopiero na 21 stycznia, jak byłam ostatnim razem na USG, to lekarz mi powiedział, że wygląda wszystko dobrze, tylko wykrył krwiaka podkosmówkowego, powiedział, że to jest często spotykane i nie ma się czym martwić, żebym po prostu brała leki i tyle, ale do wizyty jeszcze trochę czasu, jak mogę się do niej uspokoić i, czy jeżeli nie było np.: żadnego plamienia, to nie ma się czym martwić?
  5. Jestem w 12 tygodniu ciąży i bardzo się boję, że któregoś dnia mogę poronić, czy coś, do lekarza jestem zapisana dopiero na 17 stycznia, ale to tylko na cytologię, a na USG i test PAPP - A dopiero na 21 stycznia, jak byłam ostatnim razem na USG, to lekarz mi powiedział, że wygląda wszystko dobrze, tylko wykrył krwiaka podkosmówkowego, powiedział, że to jest często spotykane i nie ma się czym martwić, żebym po prostu brała leki i tyle, ale do wizyty jeszcze trochę czasu, jak mogę się do niej uspokoić i, czy jeżeli nie było np.: żadnego plamienia, to nie ma się czym martwić?
  6. Jestem w 12 tygodniu ciąży i bardzo się boję, że któregoś dnia mogę poronić, czy coś, do lekarza jestem zapisana dopiero na 17 stycznia, ale to tylko na cytologię, a na USG i test PAPP - A dopiero na 21 stycznia, jak byłam ostatnim razem na USG, to lekarz mi powiedział, że wygląda wszystko dobrze, tylko wykrył krwiaka podkosmówkowego, powiedział, że to jest często spotykane i nie ma się czym martwić, żebym po prostu brała leki i tyle, ale do wizyty jeszcze trochę czasu, jak mogę się do niej uspokoić i, czy jeżeli nie było np.: żadnego plamienia, to nie ma się czym martwić?
  7. Jestem w 12 tygodniu ciąży i bardzo się boję, że któregoś dnia mogę poronić, czy coś, do lekarza jestem zapisana dopiero na 17 stycznia, ale to tylko na cytologię, a na USG i test PAPP - A dopiero na 21 stycznia, jak byłam ostatnim razem na USG, to lekarz mi powiedział, że wygląda wszystko dobrze, tylko wykrył krwiaka podkosmówkowego, powiedział, że to jest często spotykane i nie ma się czym martwić, żebym po prostu brała leki i tyle, ale do wizyty jeszcze trochę czasu, jak mogę się do niej uspokoić i, czy jeżeli nie było np.: żadnego plamienia, to nie ma się czym martwić?
  8. Jestem w 12 tygodniu ciąży i bardzo się boję, że któregoś dnia mogę poronić, czy coś, do lekarza jestem zapisana dopiero na 17 stycznia, ale to tylko na cytologię, a na USG i test PAPP - A dopiero na 21 stycznia, jak byłam ostatnim razem na USG, to lekarz mi powiedział, że wygląda wszystko dobrze, tylko wykrył krwiaka podkosmówkowego, powiedział, że to jest często spotykane i nie ma się czym martwić, żebym po prostu brała leki i tyle, ale do wizyty jeszcze trochę czasu, jak mogę się do niej uspokoić i, czy jeżeli nie było np.: żadnego plamienia, to nie ma się czym martwić?
  9. A. P.

    Beta HCG

    Co oznaczają takie wyniki... beta HCG?: BADANIE; HORMONY; Gonadotropina kosmówkowa frakcja beta - beta HCG; beta - HCG WYNIK; 374 U/l JEDNOSTKI WARTOŚCI REFERENCYJNE Poza ciążą: do 5.3 Postmenopauza: do 8.3 3 tydzień ciąży: 5.8 - 71.2 4 tydzień ciąży: 9.5 - 750 5 tydzień ciąży: 217 - 7138 6 tydzień ciąży: 158 - 31795 7 tydzień ciąży: 3697 - 163563 8 tydzień ciąży: 32065 - 149571 9 tydzień ciąży: 63803 - 151410 10 tydzień ciąży: 46509 - 186977 12 tydzień ciąży: 27832 - 210612 14 tydzień ciąży: 13950 - 62530 15 tydzień ciąży: 12039 - 70971 16 tydzień ciąży: 9040 - 56451 17 tydzień ciąży: 8175 - 55868 18 tydzień ciąży: 8099 - 58176
  10. A. P.

    Beta HCG

    Co oznaczają takie wyniki... beta HCG?: BADANIE; HORMONY; Gonadotropina kosmówkowa frakcja beta - beta HCG; beta - HCG WYNIK; 374 U/l JEDNOSTKI WARTOŚCI REFERENCYJNE Poza ciążą: do 5.3 Postmenopauza: do 8.3 3 tydzień ciąży: 5.8 - 71.2 4 tydzień ciąży: 9.5 - 750 5 tydzień ciąży: 217 - 7138 6 tydzień ciąży: 158 - 31795 7 tydzień ciąży: 3697 - 163563 8 tydzień ciąży: 32065 - 149571 9 tydzień ciąży: 63803 - 151410 10 tydzień ciąży: 46509 - 186977 12 tydzień ciąży: 27832 - 210612 14 tydzień ciąży: 13950 - 62530 15 tydzień ciąży: 12039 - 70971 16 tydzień ciąży: 9040 - 56451 17 tydzień ciąży: 8175 - 55868 18 tydzień ciąży: 8099 - 58176
  11. Co oznaczają takie wyniki... beta HCG?: BADANIE; HORMONY; Gonadotropina kosmówkowa frakcja beta - beta HCG; beta - HCG WYNIK; 374 U/l JEDNOSTKI WARTOŚCI REFERENCYJNE Poza ciążą: do 5.3 Postmenopauza: do 8.3 3 tydzień ciąży: 5.8 - 71.2 4 tydzień ciąży: 9.5 - 750 5 tydzień ciąży: 217 - 7138 6 tydzień ciąży: 158 - 31795 7 tydzień ciąży: 3697 - 163563 8 tydzień ciąży: 32065 - 149571 9 tydzień ciąży: 63803 - 151410 10 tydzień ciąży: 46509 - 186977 12 tydzień ciąży: 27832 - 210612 14 tydzień ciąży: 13950 - 62530 15 tydzień ciąży: 12039 - 70971 16 tydzień ciąży: 9040 - 56451 17 tydzień ciąży: 8175 - 55868 18 tydzień ciąży: 8099 - 58176
  12. Co oznaczają takie wyniki... beta HCG?: BADANIE; HORMONY; Gonadotropina kosmówkowa frakcja beta - beta HCG; beta - HCG WYNIK; 374 U/l JEDNOSTKI WARTOŚCI REFERENCYJNE Poza ciążą: do 5.3 Postmenopauza: do 8.3 3 tydzień ciąży: 5.8 - 71.2 4 tydzień ciąży: 9.5 - 750 5 tydzień ciąży: 217 - 7138 6 tydzień ciąży: 158 - 31795 7 tydzień ciąży: 3697 - 163563 8 tydzień ciąży: 32065 - 149571 9 tydzień ciąży: 63803 - 151410 10 tydzień ciąży: 46509 - 186977 12 tydzień ciąży: 27832 - 210612 14 tydzień ciąży: 13950 - 62530 15 tydzień ciąży: 12039 - 70971 16 tydzień ciąży: 9040 - 56451 17 tydzień ciąży: 8175 - 55868 18 tydzień ciąży: 8099 - 58176
  13. Co to znaczy, jak jedna kreska na teście ciążowym jest wyraźna, a druga jest już mniej wyraźna, ale jest?
  14. Co to znaczy, jak jedna kreska na teście ciążowym jest wyraźna, a druga jest już mniej wyraźna, ale jest?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...