Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...

O.N.A.

Użytkownik
  • Zawartość

    1
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralna
  1. Witam, mam objawy podobne do niedoczynności tarczycy jak wypadanie włosów, sucha skóra na głowie (łupież) , brak energii, problem z koncentracją. Ponadto mam guzy na tarczycy lite, największy ponad 6 mm, reszta mniejsze . Rozmiar tarczycy w normie. Moje ostatnie wyniki z krwi TSH- 1,054 norma (0,55-4,78) FT3- 3,26 norma (2,3-4,2) FT4-1,15 norma (0,89-1,76) Proszę o interpretację wyników.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...