Bardzo ciekawa dyskusja. Prowadzenie restauracji to zawsze wiele wyzwań i trzeba mieć tego świadomość. W dzisiejszych czasach ludzie starają się jeść zdrowo, a przecież nie wszędzie znajdziemy takie dania. Wszystko za sprawą tego, że same składniki są o wiele droższe, co przekłada się na cenę końcowego dania. Dlatego gdy decydujemy się na w 100% zdrowe menu, musimy mieć pewność tego, że znajdziemy odpowiednią ilość klientów. W zasadzie to w większych miastach nie powinno być z tym problemu. Oczywiście nie możemy zapominać też o innych aspektach prowadzenia tego biznesu. Klienci cenią sobie nowocześnie urządzone wnętrze restauracji. Na rynku znajdziemy wiele materiałów wykończeniowych więc wybierajmy jest z głową. Co do wyposażenia, to stoliki powinny być duże i wygodne. Na każdym nie może zabraknąć takie detali jak podkładki pod filiżanki - https://swiecedlagastronomii.pl/kategoria-produktu/podkladki-pod-szklanke-filizanke/ jakie można kupić w bardzo przystępnych cenach.