~w...l •
Witam ostatnio podczas stosunku z moja partnerka członek był bardzo duzy i gruby skórki nie mogłem naciągnąć bo bolało a teraz jest bardzo mały i miękki dlaczego?
~w...l •
Witam ostatnio podczas stosunku z moja partnerka członek był bardzo duzy i gruby skórki nie mogłem naciągnąć bo bolało a teraz jest bardzo mały i miękki dlaczego?
Odpowiedzi znajdują się poniżej
~Golden boy •
Tak się brachu zapędziłeś, że nie zauważyłeś jak ci zamieniła na ugotowaną pietruszkę.
~siurek mały •
cyt.Witam ostatnio podczas stosunku z moja partnerka członek był bardzo duży i gruby skórki nie mogłem naciągnąć bo bolało a teraz jest bardzo mały i miękki dlaczego?
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Dlatego zrobił się miękki i mały , bo wlazło ci do musku dużo sieczki, a z ch*ja uciekła kref, kumasz koniobijco?
~Torba Borba •
Chciałbyś chodzić cały czas z maczugą 25 cm?
Jeśli jest problem z odciągnięciem napletka we wzwodzie, może to świadczyć o stulejce i wówczas radziłabym udać się do urologa. Fakt, że penis opada po odbyciu stosunku nie jest czymś nadzwyczajnym ani dziwnym. To naturalne zjawisko fizjologiczne. Ciągły wzwód dopiero byłby bolesny i stanowiłby problem wymagający interwencji lekarza.