Skocz do zawartości
Forum

Jak to zrobic?


Gość Bart8899

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
Interesuje mnie kuchnia, gotowanie, chcialbym umiec dobrze gotowac, ale czasem zniecheca mnie jedna rzecz otoz, nie wiem jak sprawic zeby cos bylo geste, zeby cos bylo bardziej plynne, cos zeby mialo konkretny smak, zapach, zeby wiedziec konkretnie jaki ma byc ostateczny smak, wyglad, co trzeba w takich sytuacjach dodawac do dań, do gotowania, w jakiej kolejnosci co trzeba gotowac bo to tez ma duze znaczenie, mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi. Umiem tylko cos ugotowac z gotowych przepisow a ja chcialbym wiedziec dlaczego dany skladnik akurat jest potrzebny do danego przepisu i co tak naprawde daje, jak swiadomie wplynac na jakosc i wyglad dania. Jesli ktos moglby pomoc to prosze lub jesli ktos ma poradniki o tym to tez po prosze.

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...