~Nathalie123_0 •
Jakie mydło jest odpowiednie?
~Nathalie123_0 •
Jakie mydło jest odpowiednie?
Odpowiedzi znajdują się poniżej
Adamek21 •
Mydło takie jak kropla zdrowia. Mydła z srodkami nawilzajacymi. Ewentualnie biały jelen bo naturalne składniki,ale sciaga skóre. Mydła takich firm jak np. AA. Masa tego
~Nie bo nie •
U mnie biały jelen się sprawdza i nie ściąga skóry, ale to pewnie zależy od skóry. Mi jeszcze odpowiada Dove ale wiem że nie każdemu to pasuje
Trick •
mi swojego czasu pomagały mydła dla niemowląt albo małych dzieci, bo są bezapachowe i niebarwione
~gwiazdka1508 •
dobrym sposobem są mydła dla niemowląt, są bardzo delikatne, skoro nie podrażniają wrażliwej skóry dzieci na pewno sprawdzą się też u alergików
Apteki obecnie oferują całą gamę kosmetyków przeznaczonych do pielęgnacji skóry alergicznej. Są specjalne serie począwszy od mydeł, żeli, emulsji do kąpieli, kremów i emulsji do nawilżania. Zwykle wspólną cechą tych kosmetyków jest całkowity brak zapachu, gdyż substancje zapachowe zawarte w wielu kosmetykach są między innymi odpowiedzialne za objawy alergii
~mjtano •
Naturalne mydło 7 ziół od HB - powinno być zdecydowanie lepiej. Oczywiście - używajcie systematycznie tego samego, jakościowego kosmetyku. On ma ogromne znaczenie. Docelowo po czasie zmiana powinna być duża i zdecydowana. U mnie aktualnie wszystko jest w najlepszym porządku. A jak u was?