Skocz do zawartości
Forum

Gotowanie na parze


Gość phoebe

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio postanowilam, w ramach letniego oczyszczania, mniej smazyc i piec i zaczac gotowanie na parze. Tylko nie mam zadnego doswiadczenia w tej kwestii :(( Czy ktos doswiadczony w tym temacie moze mi udzielic troche rad? W co sie wyposazyc? jak przyprawiac zeby jedzenie nie bylo mdle?? Czy miesa tez sie nadaje do takiego przyrzadzania?
Odnośnik do komentarza
nie zgodzę się - solić faktycznie nie trzeba, ale bez przypraw nie wyobrażam sobie mojej kuchni. Zioła i przyprawy potrafią nadać super smak, a nie mają kalorii, więc stosuj je śmiało. Ostre przyprawy takie jak chilli potrafią nawet pomóc w gubieniu kilogramów :)
Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...