Skocz do zawartości
Forum

Noże do kuchni


Gość lencia85

Rekomendowane odpowiedzi

Na ile dobrego?, bo to w dużej mierze zależy chyba od tego, jak często będzie użytkowany, do czego.. Tata jest kucharzem i jak wymieniał sprzęt to kupił sobie i stalowe i ceramiczne noże Philipiaka. Takich to już na pewno nie trzeba co chwila ostrzyć, mają profilowane rączki, ogólnie jest z nich zadowolony. A w domu to mamy wszystkie te których już nie używa, te które kupił i były kiepskie do pracy, albo nieprzydatne, albo się zużyły, ale do domu są ok ;)

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...